Arax

Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice s oříškovou chutí a s širokými možnostmi využití.

Cizrna neboli hrách římský je velmi oblíbená surovina především pro středomořskou a blízkovýchodní kuchyni.

Čočka černá beluga je také nazývána jako „kaviár“ mezi luštěninami, jelikož ho svými drobnými zrnky i barvou připomíná. Má lehce oříškovou chuť, čímž se od ostatních druhů...

Červená čočka celá, loupaná je zbavená slupky, tudíž nenadýmá, nemusí se namáčet jako jiné luštěniny a je rychle uvařená.

Fazole bílá vyniká svou jemnou chutí. Využívá se především do polévek, studených salátů nebo jako příloha.

Fazole černá se skvěle hodí pro pestré vaření. Černé fazolky mají lesklý černý povrch. Čím jsou tmavší, tím mají výraznější chuť.

Velmi chutná a vydatná luštěnina, která je lidem známá již několik tisíc let a jistě najde využití i ve vaší kuchyni. Připravíte z něj chutnou kaši, pyré, obohatíte polévky nebo...

Hrách obsahuje vlákninu a vitamíny. Po uvaření chutná podobně jako kukuřice, jen ne tak sladce. Je vhodný především do indické kuchyně, do polévek a pro přípravu kaše.

Chia semínka jsou bez chuti, mohou se přidávat kamkoliv. Vynikají zejména svou hydrofilní vlastností, kdy jsou schopna vázat na sebe vodu - 1 díl semínek dokáže zvětšit svůj...

Jedná se o sušené bezvaječné těstoviny vyrobené ze semolinové mouky z tvrdé pšenice. Obsahuje spoustu výživných látek, jako jsou uhlohydráty, vláknina, bílkoviny, vitamíny...
Stránka 1 z 3 - 35 položek celkem