Tuňákové steaky 4ks, 400g
Popis
Složení: tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) (ryby), voda (jako ochranná glazura). Upozornění: Výrobek může obsahovat kosti. Produkt mořského rybolovu. Oblast odlovu: Indický oceán. Kategorie lovného zařízení: háčky a šňůry. Baleno v Indii.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 454 kJ / 107 kcal |
Tuky | 0,7 g |
(z toho nasycené mastné kyseliny) | 0,2 g |
Sacharidy | 0,0 g |
(z toho cukry) | 0,0 g |
Vláknina | 0,0 g |
Bílkoviny | 25,2 g |
Sůl | 0,2 g |
Návod k přípravě: Ujistěte se, že je před podáváním výrobek správně propečený. Doba přípravy se může lišit podle velikosti steaku.
Doporučujeme před přípravou rozmrazit: Rozmrazujte v lednici po dobu 12 hodin. Po rozmrazení připravte do 24 hodin.
Pánev: Předehřejte malé množství oleje na pánvi. Vyjměte z obalů a vložte rozmrazený steak na pánev. Smažte při střední teplotě 4 - 6 minut. Průběžně obracejte, pokud je to nutné, snižte teplotu.
Trouba: příprava ze zmrazeného: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 200°C, plynovou troubu na stupeň 7. Vyjměte steak z obalů a volně obalte alobalem. Pečte na plechu ve střední části předehřáté trouby po dobu 25 - 30 minut.
Gril: příprava ze zmrazeného: Předehřejte gril na střední teplotu. Vyjměte ze všech obalů. Potřete obě strany steaku olejem a grilujte 20 - 22 minut, obracejte. Snižte teplotu, pokud je to nutné.
Skladování a uchování u spotřebitele: při teplotě –18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Alergeny | ryby |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.