\

Tuňákové steaky 4ks, 400g

5 hodnocení
 
 

Steaky z tuňáka žlutoploutvého bez kostí a kůže, s glazurou, hluboce zmrazeno.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 399,75 Kč / 1 kg
159,90 Kč / ks    
Kód produktu 68501
Značka Iceland
Kategorie Mražené
 

Složení: tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) (ryby), voda (jako ochranná glazura). Upozornění: Výrobek může obsahovat kosti. Produkt mořského rybolovu. Oblast odlovu: Indický oceán. Kategorie lovného zařízení: háčky a šňůry. Baleno v Indii.

Výživové údaje na 100 g             
Energie  454 kJ / 107 kcal
Tuky  0,7 g
(z toho nasycené mastné kyseliny) 0,2 g
Sacharidy 0,0 g
(z toho cukry) 0,0 g
Vláknina 0,0 g
Bílkoviny  25,2 g
Sůl  0,2 g

 

Návod k přípravě: Ujistěte se, že je před podáváním výrobek správně propečený. Doba přípravy se může lišit podle velikosti steaku.

Doporučujeme před přípravou rozmrazit: Rozmrazujte v lednici po dobu 12 hodin. Po rozmrazení připravte do 24 hodin.

Pánev: Předehřejte malé množství oleje na pánvi. Vyjměte z obalů a vložte rozmrazený steak na pánev. Smažte při střední teplotě 4 - 6 minut. Průběžně obracejte, pokud je to nutné, snižte teplotu.

Trouba: příprava ze zmrazeného: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 200°C, plynovou troubu na stupeň 7. Vyjměte steak z obalů a volně obalte alobalem. Pečte na plechu ve střední části předehřáté trouby po dobu 25 - 30 minut.

Gril: příprava ze zmrazeného: Předehřejte gril na střední teplotu. Vyjměte ze všech obalů. Potřete obě strany steaku olejem a grilujte 20 - 22 minut, obracejte. Snižte teplotu, pokud je to nutné.

Skladování a uchování u spotřebitele: při teplotě –18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Alergeny ryby

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: