Richmond klobásy s vepřovým masem
Popis
Složení: vepřové maso 43%, pitná voda, strouhanka (pšenice), škrob, sójový protein, vepřový tuk, aromata, jedlá sůl, stabilizátory: difosforečnany, guma guar, antioxidanty (kyselina askorbová, alfa tokoferol), konzervant: disiřičitan sodný; barvivo: karmín. Upozornění: Může obsahovat kosti.
Výživové údaje na 100g po přípravě na grilu | |
Energie | 1070 kJ / 257 kcal |
Tuky | 18,0 g |
(z toho nasycené mastné kyseliny) | 6,5 g |
Sacharidy | 12,0 g |
(z toho cukry) | 0,6 g |
Bílkoviny | 11,0 g |
Sůl | 2,4 g |
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Návod na přípravu: Připravujte ze zmrazeného. Následující instrukce jsou pouze doporučením. Ujistěte se, že je klobása před servírováním důkladně propečená. Trouba: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 180°C, plynovou troubu na stupeň č. 4. Vyjměte požadované množství z obalů. Umístěte na předehřátý hluboký plech do střední části trouby a pečte 20 - 25 minut. Průběžně obracejte. Gril: Předehřejte gril na střední teplotu. Vyjměte požadované množství z obalů. Grilujte 15 - 20 minut. Průběžně obracejte.
Alergeny | obiloviny obsahující lepek, sója, disiřičitan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.