\

Mayflower Curry omáčka original 255g

Neohodnoceno
 
 

Středně pálivá sypká směs s kari kořením pro přípravu omáčky na čínský způsob.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 176,08 Kč / 1 kg
44,90 Kč / ks    
Kód produktu 68051
Kategorie Omáčky a dresingy
 

 

Složení: pšeničná mouka, rostlinné oleje (palmový, řepkový), kari prášek (koriandr, kurkuma, hořčice, cizrnová mouka, kmín, chilli, pískavice řecké seno, černý pepř, česnek, fenykl, semínka máku), cukr, jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť a vůni (E621), rajčatové pyré.

Může obsahovat skořápkové plody, arašídy a sezam.

Návod na přípravu omáčky pro cca 2-3 porce: Plotna: V hrnci vyšlehejte 85g Mayflower směsi (1/3 obsahu balení) s 340 ml studené vody. Za stálého míchání přiveďte k varu. Na velmi mírném ohni povařte omáčku po dobu 2 minut.

Mikrovlnná trouba (800W): vyšlehejte 85g Mayflower směsi (1/3 obsahu balení) s 340 ml studené vody ve vhodné nádobě. Ohřívejte na plný výkon 5 minut. Průběžně omáčku několikrát promíchejte.

TIP: Recept na kari kuře: cca 2 porce: přidejte: 170g krájeného kuřecího masa (cca 1 velké kuřecí prso) 55g krájené cibule (cca jedna malá cibulka) 55g zeleného hrášku (cca přibližně půl šálku hrášku) 85g Mayflower kari směsi (cca 1/3 obsahu balení) 1 lžíce rostlinného oleje 460 ml studené vody.

Příprava pokrmu: Rozehřejte olej na pánvi / pánvi wok. Restujte kuřecí maso cca 3 minuty. Přidejte cibuli a hrášek a restujte další 1 minutu. Vyjměte z pánve, udržujte teplé. Do pánve nalijte vodu a promíchejte s Mayflower směsí. Míchejte dokud nezačne omáčka vařit. Přidejte kuřecí maso, cibuli a hrášek. Snižte teplotu, za občasného míchání vařte další 2 minuty.

Výživové údaje na 100g
Energie 320 kJ / 77 kcal
Tuky 3,8 g
(z toho nasycené mastné kyseliny) 1,3 g
Sacharidy 8,3 g
(z toho cukry) 2,0 g
Vláknina 0,8 g
Bílkoviny 1,1 g
Sůl 1,7 g

  

Skladování a uchování u spotřebitele: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Hmotnost 0.255 kg
Alergeny hořčice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: