Makaróny se sýrem 500g
Popis
Složení: pitná voda, vařené těstoviny 40% (pitná voda, krupice z pšenice tvrdé), sýr čedar (mléko) 6%, modifikovaný kukuřičný škrob, červený sýr čedar 2% (sýr (mléko), barvivo: annatto), sušená syrovátka (mléko), řepkový olej, rýžový škrob, tapiokový škrob, aroma (obsahuje pšenici a mléko), jedlá sůl, koncentrovaná citronová šťáva, kvasničný extrakt, sušený tavený sýr (mléko), citronový protlak, mletá hořčice, bílý pepř.
Výživové údaje na 100g | |
Energie | 547 kJ / 130 kcal |
Tuky | 4,1 g |
(z toho nasycené mastné kyseliny) | 1,9 g |
Sacharidy | 18,0 g |
(z toho cukry) | 1,0 g |
Vláknina | 0,9 g |
Bílkoviny | 4,8 g |
Sůl | 0,5 g |
Návod na přípravu: Před přípravou nerozmrazujte. Následující instrukce jsou pouze doporučením. Ujistěte se, že je před podáváním výrobek správně upečený.
Trouba: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 180°C, plynovou troubu na stupeň 6. Přizpůsobte teplotu i čas pečení konvenční elektrické troubě. Vyjměte z obalu a několikrát propíchněte fólii. Umístěte na pečící plech a ten do středu trouby. Pečte 25 minut v horkovzdušné i plynové troubě a poté odstraňte fólii. Pečte dalších 20 minut.
Mikrovlnná trouba: Kategorie E, 800W, plný výkon: Vyjměte z vnějšího obalu a horní fólii několikrát propíchněte. Položte na talíř vhodný do mikrovlnné trouby. Ohřívejte 7 minut, promíchejte. Ohřívejte další 3 minuty. Před servírováním nechte 1 minutu odstát, promíchejte.
Skladování a uchování u spotřebitele: Při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost | 0.5 kg |
Alergeny | mléko, obiloviny obsahující lepek, hořčice |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.