Luxury pálivá omáčka Rogan Josh 360g
Popis
Složení: pitná voda, cibule 12%, rajčata 10%, rajčatový protlak, řepkový olej, kořenící směs ve víčku 3% (jedlá sůl, sušená cibule, mletý koriandr, dextróza, bramborový škrob, rýžová mouka, mletý kmín, Garam Masala (mletý koriandr, mletá skořice, mletý kardamom, mletý muškátový oříšek, mletý hřebíček, mletý černý pepř, mletý fenykl, mletý kmín, rýžová mouka), mletý zázvor, paprika, mletá kurkuma, kasie, kajenský pepř, sušený česnek, sušená rajčata, aromata, mletá skořice, mletý kardamom, mletý fenykl, mletý černý pepř, mletý hřebíček, sušená máta, výtažek z kurkumy, mletý list koriandru, barvivo: paprikový extrakt), cukr, česnekové pyré, kukuřičná mouka, pyré z červeného chilli, Garam Masala (mletý koriandr, mletý kmín, kasie, mletý černý pepř, badyán, mletý zázvor, mleté pimento, zelený kardamom v prášku, černý kardamom v prášku, mletý hřebíček, mletý bobkový list, mletý muškátový oříšek), mletý kmín, list koriandru, zázvorové pyré, koncentrovaná citrónová šťáva, paprika, regulátory kyselosti: kyselina octová, kyselina citrónová; sušený česnek, jedlá sůl, celý kmín, mletý koriandr, mletý černý pepř, mletý kardamom, mleté chilli, mletá skořice, mletá kurkuma.
Návod k přípravě: Příprava na pánvi nebo v pánvi Wok: Rozehřejte malé množství oleje na střední teplotu, přidejte 400g masa dle Vaší volby, restujte 5 minut, míchejte. Přidejte koření a restujte 2 minuty, přidejte omáčku. Omáčku přiveďte k varu, snižte teplotu. Vařte 11 minut nebo do uvaření masa. Místo masa můžete použít zeleninu a podle toho zkrátit dobu vaření.
Výživové údaje na 100g | |
Energie | 399 kJ / 96 kcal |
Tuky | 5,6 g |
(z toho nasycené mastné kyseliny) | 0,4 g |
Sacharidy | 8,7 g |
(z toho cukry) | 4,5 g |
Vláknina | 1,3 g |
Bílkoviny | 2,0 g |
Sůl | 0,8 g |
Skladování a uchování u spotřebitele: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost | 0.36 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.