\

Kuřecí Jalfrezi 375g

Neohodnoceno
 
 

Tepelně opracované kuřecí kousky se zeleninou v rajčatové omáčce, ochuceno, hluboce zmrazeno. Vyrobeno ve Spojeném království (UK)

Dostupnost Skladem
Měrná cena 186,40 Kč / 1 kg
69,90 Kč / ks    
Kód produktu 38823
Kategorie Mražené
 

Složení: tepelně opracovaná kuřecí prsa 28% (kuřecí prsa bez kůže 99 %, tapiokový škrob, jedlá sůl), pitná voda, cibule 15%, drcená rajčata, rajčatový protlak, zelená paprika 5%, řepkový olej, červená paprika 2,5 %, česnekový protlak, zázvorový protlak, hnědý cukr, směs koření, kukuřičná mouka, lístky koriandru, jedlá sůl, ječný sladový ocet, koření Garam Masala (mletý koriandr, mletý kmín, mletý černý pepř, mletá skořice, mletý hřebíček, mletý kardamon), hořčičné semínko.

Upozornění: Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výrobek může obsahovat kosti.

Výživové údaje na 100g
Energie 520 kJ / 124 kca
Tuky 4,1 g
(z toho nasycené mastné kyseliny)  1,4 g
Sacharidy 6,8 g
(z toho cukry) 5,6 g
Vláknina  3,4 g
Bílkoviny  13,3 g
Sůl  0,5 g

 

Skladujte při teplotě –18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Návod na přípravu: Před přípravou nerozmrazujte. Následující instrukce jsou pouze doporučením. Ujistěte     se, že je před podáváním výrobek správně upečený.

Trouba: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 180°C, plynovou troubu na stupeň č. 6. Vyjměte výrobek z vnějšího obalu a několikrát propíchněte vrchní víčko. Umístěte na pekáč do střední části trouby. Pečte přibližně 30 minut, promíchejte, opět zakryjte víčkem, pečte dalších 10 minut. Promíchejte před podáváním.

Mikrovlnná trouba (Kat. E, 800W): Vyjměte výrobek z vnějšího obalu a několikrát propíchněte vrchní víčko. Umístěte na talíř vhodný do mikrovlnné trouby a vařte po dobu 6 minut. Promíchejte, opět zakryjte víčkem a vařte další 2 minuty. Vyjměte z mikrovlnné trouby, nechte odstát 1 minutu, promíchejte před podáváním.

 

 

Hmotnost 0.375 kg
Alergeny obiloviny obsahující lepek, hořčice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: