Iceland Luxury 10pk Scallops Wrapped

Kód: 81341
Výprodej
Neohodnoceno
Značka: Iceland
199,90 Kč / ks 173,83 Kč bez DPH 19,99 Kč / 1 ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Iceland Luxury 10pk Scallops Wrapped in bacon jsou hluboce zmrazené hřebenatky červené v ochranné ledové krustě ovinuté plátky neuzené slaniny.

Detailní informace

Detailní popis produktu


Složení: hřebenatky (měkkýši) 68%, neuzená slanina 31% (vepřové maso, jedlá sůl, regulátor kyselosti: laktát draselný; antioxidanty: askorbát sodný, citráty sodné; pitná voda, konzervanty: acetáty sodné, nitrát sodný; extrakt z paprik, extrakt z muškátového ořechu, jalovcový extrakt), pitná voda (jako ochranná ledová krusta).

Výrobek může obsahovat úlomky mušlí.

Výživové údaje na 100g po přípravě na pánvi
Energie 997 kJ / 239 kcal
Tuky 13,7 g
(z toho nasycené mastné kyseliny) 4,9 g
Sacharidy 6,2 g
(z toho cukry) 0,1 g
Vláknina 0,5 g
Bílkoviny 22,4 g
Sůl 0,7 g

 

Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení ihned spotřebujte.

Návod na přípravu: V troubě připravujte ze zmrazeného stavu. Pro přípravu na pánvi rozmrazte. Následující instrukce jsou pouze doporučením. Ujistěte se, že je před podáváním výrobek správně propečený. Rozmrazujte v chladničce po dobu 12 hod. Před přípravou slijte vodu. Pánev (doporučeno): V pánvi předehřejte olej. Vyjměte ze všech obalů a vložte do pánve. Smažte 10-12 min při střední teplotě. Často otáčejte, případně snižte teplotu. Trouba: Horkovzdušnou troubu předehřejte na 200°C, plynovou troubu na stupeň č. 7. Přizpůsobte teplotu i čas pečení elektrické troubě. Vyjměte ze všech obalů. Umístěte na pečící plech do střední části trouby. Pečte 12-15 min.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mražené výrobky
Alergeny: měkkýši
Může obsahovat stopy: úlomky mušlí
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.

x