Filety z tresky jednoskvrnné 375g
Popis
Složení: treska jednoskvrnná (Melanogrammus aeglefinus) (ryby), pitná voda (jako ochranná glazura). Může obsahovat kosti. Produkt mořského rybolovu. Oblast odlovu: severovýchodní Atlantik. Kategorie lovného zařízení: háčky, šnůry, vlečné sítě.
Výživové údaje na 100 g po přípravě v troubě | |
Energie | 317 kJ / 75 kcal |
Tuky | 0,4 g |
(z toho nasycené mastné kyseliny) | 0,1 g |
Sacharidy | 0,0 g |
(z toho cukry) | 0,0 g |
Vláknina | 0,0 g |
Bílkoviny | 17,8 g |
Sůl | 0,2 g |
Návod na přípravu: Doporučujeme před přípravou rozmrazit: Požadované množství vložte na talíř a přikryjte folií. Rozmrazujte v lednici po dobu 12 hodin. Po rozmrazení uchovejte v lednici a připravte během 48 hodin.
Příprava na pánvi z rozmrazeného: Předehřejte malé množství oleje na pánvi. Vyjměte filety z obalu. Smažte při střední teplotě po dobu 8 - 10 minut. V polovině doby přípravy obraťte. V případě potřeby snižte teplotu.
Trouba ze zmrazeného: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 180°C, plynovou troubu na stupeň 7. Vyjměte filety z obalu a zabalte volně do alobalu. Umístěte na plech do střední části trouby. Pečte po dobu 22 - 25 minut.
Skladování a uchování u spotřebitele: při teplotě –18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Alergeny | ryby |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.