Filety z makrely 4ks, 400g

Kód: 66596
Neohodnoceno
Značka: Iceland
119,90 Kč / ks 299,75 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Glazované filety z makrely obecné s kůží, hluboce zmrazeno

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: filety makrely obecné (Scomber Scombrus) (ryby), voda (jako ochranná glazura). Upozornění: Výrobek může obsahovat kosti. Produkt mořského rybolovu. Oblast odlovu: severovýchodní Atlantik. Kategorie lovného zařízení: nevody a vlečné sítě. Vyrobeno a baleno v Číně.

Výživové údaje na 100 g                            po přípravě v troubě
Energie 1324 kJ / 319 kcal
Tuky 26,3 g
(z toho nasycené mastné kyseliny) 6,3 g
Sacharidy 1,7 g
(z toho cukry) 0,0 g
Vláknina 0,3 g
Bílkoviny 18,9 g
Sůl 0,3 g


Návod na přípravu: 
Doporučujeme před přípravou rozmrazit: Vyjměte z obalů, vložte do zakryté nádoby. Rozmrazujte v lednici po dobu 12 hodin. Před přípravou osušte.

Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin.

Pánev: Předehřejte malé množství oleje na pánvi. Vyjměte z obalů. Smažte filety kůží dolu při střední teplotě 8 minut, do křupava. V polovině doby obraťte. Pokud je to nutné, snižte teplotu.

Trouba: příprava ze zmrazeného: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 180°C, plynovou troubu na stupeň 6. Vyjměte rybu z obalů a volně obalte
alobalem. Pečte na plechu ve střední části předehřáté trouby po dobu 25 - 30 minut.

Gril: příprava ze zmrazeného: Předehřejte gril na střední teplotu. Vyjměte ze všech obalů a vložte na gril. Grilujte 13 minut, obracejte. Snižte teplotu, pokud je to nutné.

Skladování a uchování u spotřebitele: při teplotě –18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mražené
Alergeny: ryby
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.