2 kuřecí špízy Bombaj 300 g

Kód: 79077
1 hodnocení
Značka: Iceland
124,90 Kč / ks 108,61 Kč bez DPH 41,63 Kč / 100 g
Skladem

Iceland 2 Bombay chicken skewers jsou hluboce zmrazené špízy na dřevěné špejli s kousky kuřecích stehen s kůží, bez kostí, ochucené garam masalou, chilli a bylinkami. K tepelné úpravě. Vhodné ke grilování. Původ kuřecího masa: EU. Vyrobeno v Maďarsku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kuřecí stehna 94%, kořenící přípravek na bombajský způsob (cukr, dextróza, jedlá sůl, mletý kmín, mletý koriandr, česnekový prášek, paprika, rýžová mouka, cibulový prášek, mletý zázvor, uzená paprika, kmín celý, mleté chilli, kasie, sušená petržel, mletý kardamom, řepkový olej, kurkuma, mletý hřebíček, list koriandru, mletý černý pepř, pískavice řecké seno, drcená chilli semínka, sušené oregano, výtažek z droždí, anýz, granulovaný česnek, karamelizovaný cukrový sirup, mletý kmín, mletý kmín kořenný, výtažek z papriky, česnekový olej).

Výrobek může obsahovat kosti.


Výrobek obsahuje ostré dřevěné špejle.

Výživové údaje na 100g
Energie 901 kJ/215 kcal
Tuky 11,2 g
(z toho nasycené mastné kyseliny) 2,9 g
Sacharidy 3,1 g
(z toho cukry) 2,0 g
Vláknina 0,7 g
Bílkoviny 25,3 g
Sůl 0,9 g

  

Skladování a uchování u spotřebitele: při teplotě -18°C nebo nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Návod na přípravu: Následující instrukce jsou pouze doporučením.
Po přípravě syrového drůbežího masa si umyjte ruce a veškeré použité nádobí.
Před vařením drůbeží maso nemyjte. Ujistěte se, že je před podáváním
výrobek správně propečený, vytéká čirá šťáva a maso není růžové.
Čas přípravy závisí na velikosti porce.

Doporučená příprava: rozmrazení a pečení v troubě: Rozmrazování: rozmrazujte v chladničce po dobu 24 hodin. Po rozmrazení nechejte okapat a ihned připravte:


Trouba: příprava z rozmrazeného: Předehřejte horkovzdušnou troubu na 80°C nebo plynovou troubu na stupeň 6. Vyjměte ze všech obalů. Umístěte na pečící plech do středu trouby. Pečte po dobu 25-30 minut.


PO TEPELNÉ ÚPRAVĚ BUDOU ŠPEJLE VELMI HORKÉ!

Venkovní gril - z rozmrazeného: zabalte do alobalu nezakryté špejle. Grilujte na venkovním grilu do úplného propečení, často otáčejte.


Trouba - příprava ze zmrazeného: předehřejte horkovzdušnou troubu na 180°C nebo plynovou troubu na stupeň 6. . Vyjměte ze všech obalů. Umístěte na pečící plech do středu trouby. Pečte po dobu 35-40 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mražené výrobky
Hmotnost: 0.3 kg
Může obsahovat stopy: kostí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.

x